10 gode grunner til å velge Fleet Complete kjørebok

skattekrav

Lurer du på om du skal velge Fleet Complete fremfor andre alternativer når det gjelder elektronisk kjørebok? Med disse 10 punktene håper vi at gjøre ditt valg enklere!

1. Testet og godkjent

I dag betjener Fleet Complete mer enn 600.000 brukere gjennom en app-basert løsning og GPS hardware. Den første kjøreboken ble utviklet og solgt i Skandinavia i 2005. Nå, 15 år senere, er Fleet Complete forlengs testet og godkjent og har etablert seg som det raskest voksende telematikkselskapet i verden, med elektroniske kjørebøker både til privat og profesjonell bruk.

2. Automatisk logging av turer

Fleet Complete logger dine kjøreturer helt automatisk, slik at ikke en eneste kilometer vil gå i glemmeboka. Dessuten trenger du aldri igjen bruke din dyrebare tid på å manuelt fylle inn kjørselsregnskapet ditt.

3. Med Fleet Complete sparer du både tid og penger

Flere av våre kunder opplever en nesten umiddelbar reduksjon i sine kostnader. Med Autolog blir innkreving av reiseregninger en glede, heller enn en plikt. Det betyr at du sparer både tid, penger og krefter.

4. Ingen bindingstid, ingen oppstartskostnad, ingen montering

Vi binder ikke våre kunder, og du har ingen kostbare oppstartskostnader i forbindelse med montering, etc. Vi kjenner våre systemer og kunder – og vet at du vil bli fornøyd. Tenk bare – ingen binding, ingen oppstartskostnad, ingen montering.

5. Plug’n’Drive

Enheten kobles til bilens OBDII-port, og det vil ta mindre en 30 sekunder å installere den. Til og med bestemoren min skjønte hvordan man gjør dette; det er Plug’N’Drive.

6. Ubegrenset antall oppgraderinger

Inkludert i prisen vår er et ubegrenset antall oppgraderinger. Vi kjenner våre systemer ut og inn – fordi vi utvikler dem selv. Vår egen utviklingsavdeling jobber daglig med videreutvikling for å forbedre funksjonalitet. Dette betyr at vi raskt gjør nye tilpasninger og forbedringer som kommer deg – vår kunde – til gode.

7. Livstidsgaranti

Vi har ståltro på produktene våre, og derfor gir vi deg livstidsgaranti så lenge du abonnerer på våre tjenester.

8. Gode brukeropplevelser og god kundeservice

Under utviklingen av våre tjenester har vi alltid et sterkt fokus på å skape intuitive og gode brukeropplevelser. Du trenger derfor ikke være spesielt datakyndig for å benytte deg av våre tjenester, og om du skulle få behov for assistanse, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg.

9. Oppdatert på skatteetatens tariffer 

Vi ønsker å frita deg fra den omstendelige oppgaven det er å holde seg oppdatert på de lokale skattemyndighetenes ofte innviklede regler for kjøregodtgjørelse. Derfor oppdateres Fleet Complete årlig med eventuelle nye regler og satser, slik at du slipper det.

10. Trygg databehandling

Vår elektroniske kjørebok registrerer mye data. Vi sørger for trygg databehandling ved at all data lagres slik at den ikke kan misbrukes. Du kan lese om GPS og personvern her.

Date published.   mar 23, 2020  |  Author: Marked