4 tips som effektiviserer dine mobile ansatte raskt

Kjører dine ansatte mellom forskjellige oppdrag og kunder, eller leverer ting eller tjenester til forskjellige adresser? Trenger du ett system som kan gi deg full oversikt over i en hektisk arbeidshverdag?

Mange selskaper opplever en økende etterspørsel etter varer og tjenester som leveres til hjemmet eller arbeidsadressen. For eksempel har mange butikker, restauranter og andre selskaper blitt tvunget til å gire opp raskt for å holde virksomheten i gang også under COVID-19-krisen. Når kunder ikke kan komme til deg, må du komme til dem, og da trenger du en løsning som kan hjelpe deg med å holde rede på logistikken.

Hvordan holder du rede på alt flere leveranser og oppgaver med bare en håndfull sjåfører? Hvordan vet du hvor førene dine er og hvem som er tilgjengelige? Og hvordan distribuerer du informasjonen mellom dem uten å kaste bort for mye tid på selve kommunikasjonen?

En GPS-basert løsning - elektroniske kjørebok med oversikt over kjøretøyene, kan være veldig nyttig! Fleet Completes flåtestyring passer for alle typer bilflåter og kan tilpasses selskapets spesifikke behov, slik at du får nøyaktig de verktøy du trenger for å kunne drive virksomheten din effektivt hver dag.

Her er noen av mulighetene vi ser mest bruk av på akkurat nå:

1. Tildel oppgaver til tilgjenglige førere med riktig prosjektstyring

Fleet Completes prosjektstyringsverktøy løser kommunikasjonen mellom kontoret og de mobile ansatte og gjør det enkelt å lage og tildele nye oppgaver raskt.

På et online-kart har du oversikt over hvor alle de ansatte er og hvem som er klar for en ny ordre eller en ny oppgave. Du kan også bruke systemet til å automatisk delegere en oppgave til en ansatt som er nærmest eller best utstyrt for jobben.

De ansatte i feltet trenger ikke å gå tilbake til kontoret eller sjekke inn for å finne ut hvor de skal videre. De mottar en melding på telefonen eller nettbrettet direkte du har sendt en oppgave. De får oversikt over alle oppgaver og kan enkelt velge flere oppgaver hvis de har tid til overs.

Prosjektstyringsverktøy

Via mobilen kan de også fylle ut et online-skjemae som er opprettet av en leder/ prosjektleder/ administrator på kontoret, og legge ved bilder og signaturer til oppgaven før den markeres som "ferdig".

Personen som tildeler personalet alle oppdrag får en oversikt og oppdatert status for alle oppgaver.

2. Automatiser så mye du kan med elektronisk kjørebok og biloversikt

Hvis du vil gå et skritt lenger, får du også tilgang til en komplett biloversikt gjennom medarbeidernes kjørebøker - som gir en rekke andre alternativer for å effektivisere prosessene dine og redusere bilrelaterte kostnader.

Hvis du vil gå et skritt lenger, får du også tilgang til en komplett biloversikt gjennom medarbeidernes kjørebøker - som gir en rekke andre alternativer for å effektivisere prosessene dine og redusere bilrelaterte kostnader.

I tillegg til alt relatert til sjåførenes posisjonsinformasjon, gir Fleet Completes automatiske kjøretøyrapporter innblikk i kjøreatferd, CO2-utslipp, bruksgraden av hver bil osv. Det er selvfølgelig relevant i forhold til effektivitet, men det viser også at selskapets tenker på miljøen. Kundene våre sparer vanligvis 12% bare i redusert drivstofforbruk når de installerer de elektroniske kjørebøkene.

Ulike moduler kan også hjelpe deg med å holde rede på bilvedlikehold, bilrelaterte kostnader og gi en oversikt over hvor kundene dine er lokalisert.

Ved å "tegne" områder på online-kartet, kan du også angi interessante steder (POI) og motta en automatisk varsling når sjåførene dine ankommer eller forlater et bestemt sted. Det kan brukes til å fortelle en kunde at noe er levert eller at en av dine ansatte har kommet frem og er på adressen. Det kan også brukes som beskyttelse mot tyveri av biler eller annet utstyr på en spesifikk adresse.

GPS system

3. Unngå å kaste bort tid på å samle kjøregodtgjørelse og bilkostnader.

For å holde virksomheten i gang, tilbyr mange restauranter og butikker å levere mat og varer ut til kundene. I disse tilfellene er det ofte de ansatte som er ansvarlige for levering i egne biler og som derfor har krav på kjøregodtgjørelse.

En GPS-basert elektronisk kjørebok holder automatisk oversikt over hvor mange kilometer hver ansatt har kjørt og bør kompenseres for.

Fleet Completes kjørebok er basert på norske skatteregler og skattesatser og sikrer derfor at alle får nøyaktig kjøregodtgjørelse som de har krav på. Vi tilbyr to forskjellige gjør-det-selv-løsninger som du kan installere selv og komme i gang med en gang.

Ta kontakt for priser ->

4. Få hjelp med å tilpasse og optimalisere deres IT-systemer

Hvis selskapet ditt allerede har systemene på plass, men trenger hjelp til å løse en bestemt utfordring, kan du få hjelp fra vårt ProServices-team, som tilpasser din nåværende løsning etter dine behov. De spesialiserer seg på skreddersydde løsninger og integrasjoner relatert til mobil arbeidsstyrke og prosjektstyring.

Enten du trenger din egen unike app, for å behandle bestillinger i løpet av sekunder med minimal datainnføring eller for å analysere dataene dine og tilpasse dashbordene dine for å være fornuftige, kan vi gjøre det for deg.

Les mer om ProService ->

Vil du vite mer om løsninger som kan hjelpe bedriften din med å tilpasse seg i denne spesielle tiden?
Les mer om Fleet Completes løsninger for selskaper med ansatte ute på feltet her eller fyll ut kontaktskjemaet på denne siden.

Få mer informasjon

 

Date published.   aug 06, 2020  |  Author: Marked