Reduser driftskostnader med bildeling

Bildeling forvandler mobilitet og transport. Ikke bare er det bra for miljøet, det gir også selskaper effektive midler til å redusere driftskostnader

 

Gjør mer med færre firmabiler

Bildeling sikrer bedre utnytting av firmabiler, så man kan klare seg med færre biler. Og dette blir mer og mer viktig etter hvert som prisen for kjøretøyer stiger. Ved å strømlinje flåten reduserer man også kostnader på andre ting, som drivstoff, vedlikehold og parkeringskostnader.


Å redusere kostander ved en unødvendig stor flåte, bidrar til bedre driftsresultater.

 

Skap et økosystem av mobilitet

Firmabildeling forbedrer de ansattes mobilitet og gir dem en mer effektiv transportløsning. Dette gjelder spesielt ansatte som ikke har en firmabil, men som skal være mobile.


Med den helt riktige løsningen, kan du sikre optimal effektivitet i selskapet ditt. Hvis vi se på Fleet Completes bildelingsløsning, for eksempel. Dette gir de ansatte muligheten til enkelt å booke firmabiler fra smarttelefonen sin, og raskt få notifikasjoner om reservasjoner og eventuelle endringer.


Å reservere via en app, øker fleksibiliteten fordi ansatte kan bruke løsningen ved behov. Dette frigir verdifull tid som kan bli brukt på viktigere oppgaver.


Bildeling forbedrer mobilitet og gjør det mulig sømløst å imøtekomme de ansattes transportbehov. Det sparer ikke bare tid, men eliminerer også unødvendige reisekostnader.

AdobeStock_229189913-min (1)-1

Forbedre selskapets bærekraftige image

Kommersielle kjøretøyer bidrar i vesentlig grad til CO2-utslipp. Det er derfor det er et økende fokus på bærekraftig transport. Europakommisjonen har gjort bærekraftig transportmuligheter til et flaggskip-initiativ for 2021 .

Bildeling gir selskaper mulighet til å bidra til bærekraftig transport på en enkel måte med sin eksisterende flåte. Ved å rotere og optimalisere tilgjengelige kjøretøyer, kan flåteledere redusere drivstoffkostnadene og det totale C02-avtrykket.

Å redusere CO2-avtrykket gir enorme gevinster for miljøet. Men hvis du griper det sosiale ansvaret det krever og fokuserer på bærekraftig styring av kjøretøyer, vil det også reflektere positivt for selskapets image. Og det kan i sin tur hjelpe dere med å tiltrekke de helt riktige talenter og kunder.

 

Hvordan Fleet Complete forenkler bildeling

Fleet Completes bildelingsløsning gir deg det verktøyet du trenger.


Vår løsning tilbyr:

  • Et reserveringssystem for biler
  • Notifikasjoner om tilgjengelighet og automatiske notifikasjoner
  • Nøkkelfri tilgang til kjøretøyer basert på RFID
  • Detaljerte analyser og rapporter for et 360 graders overblikk over selskapets forbruk

 

Appen håndterer alle de administrative aspektene for deg og viser hvilke biler som er tilgjengelige. Appens reservasjonssystem viser brukerne den nærmeste bilen og et online-map for enkel pick-up. Dette er en enkel og effektiv prosess.


Bildeling vokser på verdensbasis til et mektig bedriftsverktøy. Nå er tiden å innse hvilke fordeler det innebærer.
For å oppsummere, er bildeling en kostnadseffektiv og bærekraftig måte å optimalisere firmabilløsningen, strømlinje flåten, øke mobilitet hos ansatte og redusere kostnader så du kan gjøre mer med budsjettet.


Vil du vite mer? Våre eksperter står klare til å sparre med deg.

 

 

 

Date published.   jul 16, 2021  |  Author: Marked