Slik sikrer du deg mot tyveri av biler, maskiner og verktøy

Sikre deg og din bedrift mot tyveri med en elektronisk kjørebok på bilen og en diskret sporsender på maskiner og arbeidsutstyr.

En stjålet firmabil med viktige arbeidsverktøy, eller en forsvunnet gravemaskin eller en slepvogn, blir fort en dyr historie for de fleste selskaper. Ikke bare mister du investeringen i kjøretøy og utstyr, men også fakturerbar arbeidstid på alt som kommer etterpå; prosessen med ditt forsikringsselskap og politiet, hente og transportere ansatte eller verktøy hvis firmabilen har blitt stjålet på jobb og koordinere og bruke penger for å få en erstatningsbil eller nye verktøy på plass. Og ikke minst forklare kunder hvorfor jobben tar lengre tid.

For å unngå at selskapet blir rammet av tyveri økonomisk og skuffe kundene, vil du i stedet raskt komme tilbake til jobb igjen blant annet gjennom en elektronisk kjørebok på firmabilene og GPS-sporsendere på verktøy og maskiner.

4 tips for tyverisikring i selskapet

1. Før en enkel inventarliste

Ta et bilde i arbeidsbilene med jevne mellomrom for å få alt utstyret du lagrer der dokumentert i tilfelle ved tyveri, og lagre som dokumentasjon til forsikringsselskapet.

2. Spor bilene med en elektronisk kjørebok

Med Fleet Complete kjørebok får du ikke bare riktig dokumentasjon til Skatteetaten, du blir også informert umiddelbart hvis kjøretøyet brukes utenfor et bestemt område eller arbeidstid, og kan direkte logge deg inn i systemet og se hvor bilen befinner seg.

Tyverisikring bil


3. Spor verktøy og maskiner med en GPS-sporsender

Akkurat som med kjøreboken på bilene fungerer Fleet Completes diskrete sporsendere på samme måte. Sporsenderen varsler til deg som eier i tilfelle ulovlig bruk, slik at du kan kontakte politiet samtidig som du kan beskrive hvor tyven er med utstyret via det digitale kartet.
Du vil også motta varsel hvis sporsenderen plutselig blir fjernet fra utstyret, hvis tyven har brukt en GPS-sensor, for eksempel.

4. Aktiver alarmsystemet for å motta advarsler umiddelbart i tilfelle ved tyveri

Fleet Completes GPS-sporingssystem oppdager uautorisert bevegelse av kjøretøy og utstyr gjennom geofence-gjerder (definert arbeidsområde) og tidsinnstillinger du har lagt inn i systemet. Som leder eller flåteansvarlig kan du deretter velge å kontakte sjåføren/ den ansatte direkte, eller gå direkte til politiet hvis du vet at utstyret ikke brukes på jobb for øyeblikket.

Hvis du vil sikre selskapets biler, verktøy og maskiner mot tyveri - ta gjerne kontakt med oss ​​for et godt tilbud!

Kontakt oss

 

Date published.   aug 11, 2020  |  Author: Marked