Slik kan du sikre deg i en bilulykke

sarahSarah var så uheldig at hun havnet i en bilulykke på vei hjem fra jobb. Ikke nok med det – to vitner meldte også til politiet at Sarah kom fra en annen retning enn det hun faktisk gjorde. Dermed ble det tvil om hvem som hadde ansvaret for denne ulykken – var det Sarah, eller var det motparten?

Slik skjedde Sarahs bilulykke

En trafikkulykke er alltid en tragisk hendelse uansett hvem som orsaket den. Sarah forteller sin historie slik: hun kjører stille og rolig hjem fra arbeid en fredag ettermiddag. På en slette svinger det plutselig en bil ut fra en sidevei og kjører rett inn i hennes front. Begge bilene blir totalskadd i sammenstøtet, men heldigvis er det ingen alvorlige personskader.

I følge Sarah har ikke føreren av den andre bilen sett at hun kom kjørende. Føreren av den andre bilen rekker dessverre ikke å gi noen uttalelse til politiet, ettersom han raskt blir fraktet til sykehuset.

Vitner beskriver bilulykken slik:

Det er to vitner til Sarahs bilulykke. De ser ulykken i det den skjer, og sier til politiet at Sarah kommer fra en annen retning enn det Sarah selv har forklart. Forklaringen henger altså ikke sammen. Politiet kontakter Sarah og forklarer at hvis hun kommer fra den retningen som vitnene sier hun gjør, har hun hatt vikeplikt, og har dermed skyld i ulykken. Det bli delt skyldspørsmål, og Sarah kommer til å miste førerkortet sitt.

Sarah bruker elektronisk kjørebok som bevis 

Sarah kommer på at hun har en elektronisk kjørebok i bilen, og gir beskjed til politiet om dette. Ved hjelp av den elektroniske kjøreboken kan hun vise sin rute, og dermed også bevise sin uskyld. Politiet vil gjerne se mer på dette under et møte.

Sarah avtaler et møte med politiet på stasjonen mandag morgen, og skriver en mail til Ecofleet. Hun orienterer om saken, og ber om å bli kontaktet på det aktuelle tidspunktet. Ecofleets kundehjelper Peter ringer på det avtale tidspunktet, og fjernstyrer PCen. Han finner den relevante kjøringen frem til fredag ettermiddag, og opplyser politiet om påliteligheten og dokumentasjonen på loggeren.

Sikre deg med Fleet Complete kjørebok

Kjøreboken fra Fleet Complete bekrefter Sarahs forklaring og beviser at hun ikke er skyld i ulykken.

Politiet forklarer det slik at vitnene nok kun har hørt bilulykken, og ikke sett den. Deretter har de sett Sarahs bil, hvor det kan se ut til at bilen kom fra en annen retning enn det den faktisk gjorde. Basert på dette har vitnene dratt sine egne beslutninger. Heldigvis kunne kjøreboken bevise at vitnenes forklaring var feilaktig.

Sikre kjøretøyet med elektronisk kjørebok fra Fleet Complete - se pris her nedenfor.

SE PRISER

Date published.   mar 02, 2020  |  Author: Marked