Tyverisikre utstyr på byggeplassen med GPS-sporing

Hvert byggprosjekt krever at viktige verktøy og maskiner alltid er på plass. Har du gjort nok for å tyverisikre utstyret ditt?

Hvis utstyret blir ødelagt, glemt eller stjålet, betyr det ikke bare forsinkelser og nye kostbare
innkjøp- selskapets produktivitet og omdømme kan også settes i fare. GPS-sporing i form av en liten, diskret sporsender kan derfor være en god beskyttelse.

Informasjonen som samles inn via en GPS-sporsendere viser hvor utstyret er plassert og hvordan det brukes - på alt fra store maskiner og kjøretøy til mindre, men dyre verktøy.

GPS-sporing

Fleet Complete sporsender hjelper deg ikke bare med å holde rede på arbeidsutstyret ditt, men lar deg også se mulige forbedringer for å øke den daglige effektiviteten. Og ikke minst, spar tid ved å få flere ansatte til å lete etter forskjellige verktøy til daglig.

Hvorfor GPS-sporing er viktig i byggebransjen

Arbeidskritisk utstyr er dyrt i denne bransjen og har derfor stor innvirkning på sluttresultatet. I tillegg til å beskytte utstyret mot tyveri, kan GPS-sporing også beskytte deg mot andre typer av "bortkastet arbeidstid", inkludert underutnyttelse, driftsstans, leting etter utstyr og uautorisert bruk.

Her er tre måter GPS-sporing kan hjelpe deg med tyverisikring:

1. Sporing av plassering

Når du har montert en GPS-tracker på arbeidsutstyret ditt, kan du spore de med et enkelt klikk. Hvis utstyret forsvinner på grunn av tyveri eller uaktsomhet, kan du raskt se hvor det er. Ved å legge inn et relevant arbeidsområde og den normale arbeidstiden i GPS-systemet, vil du også motta et varsel hvis utstyret blir flyttet utenfor området, eller brukt utenfor arbeidstiden.

2. Administrasjon av utstyr

Med GPS-sporing på utstyret vet du alltid hvor mange verktøy du har tilgjengelig og hvor mange ganger det har blitt brukt til forskjellige tider. Det hjelper deg å få en full oversikt og se om materialet er riktig distribuert på forskjellige steder. En slik oversikt gjør det mulig å forutse behovet og dermed unngå kostbare forsinkelser på grunn av mangel på verktøy og utstyr.

3. Spar tid og penger

Erfaringen viser at når du får en bedre oversikt over bruken av verktøy og maskiner, kan du ofte nøye deg med et mindre antall. Vi ser ofte at antall nødvendige nye investeringer av utstyr synker med 50 - 100%, 1 til 2 år etter implementeringen av Fleet Complete GPS-sporing. På bare en dag sparer du omtrent 10 minutter per ansatt som leter etter verktøy, hvis du deretter multipliserer det med antall arbeidsdager og ansatte per år, vil du se store besparelser på mer effektiv arbeidstid - noe som til slutt gir mer penger i kassen!

Hvordan velger du riktig løsning for GPS-sporing av verktøy og utstyr?

Velg en GPS-enhet som enkelt kan integreres med arbeidsutstyret ditt. Tenk på hvor stor eller liten den må være, og om den skal være skjult eller synlig? Bør sporsenderen ha et integrert batteri, eller kan utstyret levere strøm til enheten? Hva vil du se på skjermen og hvilke rapporter trenger du? Bør GPS-systemet kunne integreres med andre systemer du bruker?

Forsikre deg om at GPS-enheten din oppfyller dine krav. Noen bruker satellittnettverk, mens andre er avhengige av LTE-M eller 3G.

I tillegg til å sikre at programvaren er brukervennlig og tilfredsstiller dine behov, er det viktig å velge en GPS-tracker som er enkel å installere og fungerer hele året.

Kontakt oss for mer informasjon og priser

Kontakt oss

Date published.   aug 20, 2020  |  Author: Marked