Elektronisk kjørebok

Digital kjørebok

Full oversikt og korrekt rapportering med digital kjørebok

Ettersom antallet kjøretøy i bedriften øker, blir det også vanskeligere å holde kontroll på alle data. Nettopp derfor benytter flere og flere bedrifter seg i dag av digital kjørebok, som gjør det enkelt å både registrere, loggføre og holde oversikt over kjøretøyenes bevegelser. Dessuten har elektroniske kjørebøker mulighet for å hente inn et bredere spekter av informasjon, samtidig som de minsker muligheten for menneskelige feil i prosessen.

Fordeler med elektronisk kjørebok

En elektronisk kjørebok hjelper deg med å flytte registreringen over fra papir til digitale plattformer, men den gir deg også mange andre fordeler. Først og fremst er en digital kjørebok en automatisk kjørebok – hvilket betyr at den faktisk gjør all registreringen for deg. I tillegg kan denne kjøreboken hente ut ekstra informasjon, som en ikke ville fått med en tradisjonell, håndskreven kjørebok.

Den sømløse flyten av informasjon gir deg full oversikt, samtidig som den kan hjelpe deg med å få bedre effektivitet i din bedrift. Dessuten gir våre digitale kjørebøker deg nyttige funksjoner som:

  • Integrering med både Mac, PC, iOS og Android.
  • Mulighet for redigering av turer fra både PC og mobil.
  • Godkenningsmodul med enkelt brukergrensesnitt.
  • Mulighet for integrering med eksterne systemer.

Les om vår seneste kjørebok her!

{{cta(‘8861a8fb-4086-4770-9b01-70018b4d094d’)}}

Korrekt dokumentasjon med en automatisk kjørebok

Om bilen din er utstyrt med en automatisk kjørebok, betyr det at den vil loggføre alle dine reiser basert på GPS-data. Det vil si at du ikke trenger å huske på hvor og når du har vært ute og kjørt, og at du slipper å føre inn alle småturer for hånd. Dessuten sørger de smarte funksjonene i de elektroniske kjørebøkene for at det blir enkelt å skille mellom privat- og jobbrelatert kjøring. Du kan lese mer om GPS-sporing av biler her

De presise dataene du får ut av den elektroniske kjøreboken er dessuten godkjent av skatteetaten. I tillegg er våre kjørebøker alltid oppdatert med gjeldene kilometersatser og relatert regelverk. Det betyr at de samler sammen alt du trenger av dokumentasjon til myndighetene, og at du med det beskyttes mot uforutsette skatteutgifter.

{{cta(‘1a04bd2c-1827-42a6-8289-d96ec7774d60’)}}

Fleet Complete – kjørebok for bedrifter i alle størrelser

Våre løsninger for elektroniske kjørebøker kan tilpasses bruk for alt fra enkeltpersoner til store bedrifter, samt alt fra transport og landbruk, til kjøreskoler og offentlig sektor. Dessuten kan de brukes både på privat bil som benyttes i jobbsammenheng, og på firmaets egne kjøretøyer. Det betyr at kjørebøkene kan brukes for å hente inn dokumentasjon for kjøregodtgjørelse, samtidig som de kan brukes for å holde styr på og effektivisere større flåter med mange kjøretøy.
Vi kan hjelpe deg

Om du har spørsmål om bruk av elektronisk kjørebok, kan vi gi deg nyttig informasjon om aspekter som elektronisk kjørebok pris, kjørebok skatteetaten, bruksområder, og integrering i bedriftens systemer. Det er bare å ta kontakt, så kan vi garantert hjelpe deg.

{{cta(‘974ff7c1-ef65-4445-834a-6477b985669d’)}}

Related Articles