digital kjørebok

Spar tid og penger med elektronisk kjørebok

Spar tid og penger med en markedsledende løsning for flåtestyrning og elektronisk kjørebok med GPS-sporing. Med alt i et brukervennlig system velger du riktig vei for 2021 med Fleet Complete.

Elektronisk Kjørebok med Flåtestyrning gir full kontroll

At investere i et ledende flåtestyringssystem med kjørebok til en fornuftig pris, som viser nøyaktig hvor bilene dine er, samtidig som du har tilgang til nødvendig informasjon som tjenestereiser og private reiser, som Skatteetaten krever, er ikke en dum idé for alle som ønsker å øke lønnsomheten i selskapet. I tillegg kan du raskt og enkelt føre sjåførene dine bort fra trafikkork og køer, samt sikre at dine ansatte kjører med respekt for både miljøet og lommeboken. Du sparer tid, drivstoff og sikrer at du har fornøyde kunder gjennom eco driving.

{{cta(‘1a04bd2c-1827-42a6-8289-d96ec7774d60’)}}

Hvis du eier eller jobber i et selskap som er avhengig av en velfungerende bilpark for å leverere på alle oppdrag, er det lønnsomt å ha en digital kjørebok med GPS-enhet på plass som gjør følgende:

1) Viser plasseringen av kjøretøyen i et digitalt kart med full oversikt over rutene

Körjournal app

Du velger om du vil planlegge kjøreruter, foreta et adressesøk og beregne avstanden til kundene på PC eller direkte i Fleet Completes populere kjørebok app. Du kan også se hvor sjåførene dine har vært i forretningsreiser tidligere.

2) Gir deg informasjon om hard bremsing og tomgang

Hvor mange ganger har firmabilene dine forbrukt unødvendig mye drivstoff? Med Fleet Complete får du kontroll over kjøretøyenes posisjon og klar statistikk for å se hvordan dere ligger an. Den viser blant annet antall kjørte kilometer og reisetid. I følge de fleste transportrådgivere er det et realistisk mål å redusere drivstofforbruket med minimum 10 prosent hvis sjåførene får opplæring i smart kjøring og forbruket deretter blir fulgt opp. Våre kunder sparer betraktelig mer en så.

{{cta(’06d44c5a-47a8-4519-948f-728e13b05562′)}}

3) Viser gjennomsnittlig drivstofforbruk og husker på neste service

Kjøreboken lar deg lage dine egne nøkkeltall for gjennomsnittlig drivstofforbruk og antall kjørte kilometer. Få automatiske påminnelser når bilene trenger service og bruk muligheten til å koble kundene dine til systemet for enda mer effektiv ruteplanlegging.

Med elektronisk kjørebok og flåtestyrning fra Fleet Complete, får du en detaljert oversikt over alle kostnadene tilknyttede bilparken din. Systemet sjekker og varsler deg i også når det er tid for service.

Digital körjournal

Hvis du driver eget firme eller administrerer flere kjøretøy har du sannsynligvis også lagt merke til at kostnadene for drivstoff øker kraftig. Men gjenom å velge en ledene leverandør med smart teknologi før elektronisk kjørebok, kan selskapet minimere bilkostnadene raskt og långsiktig.

Få kontroll over drivstofforbruk og kostnader

Med dagens bensinpris og dieselpris er det ikke noe lave månedlige kostnader for selskapets kjøretøy, hvis ikke kjøretøyene brukes på en riktig måte. 

Kom i gang med kjøreboken på to minutter

Det tar omtrent to minutter å installere den elektroniske kjøreboken med GPS-sporing fra Fleet Complete. Rapportene i systemet gir deg muligheten til å handle direkte og ta lønnsomme valg. Med fullstendig og nøyaktig informasjon kan du spare penger ved å redusere drivstoffkostnadene. Når du vet hvem som har kjørt mest effektivt, kan du bruke informasjonen på en positiv måte. Hvorfor ikke belønne månedens sjåfør og oppmuntre de ansatte til å kjøre på samme måte? Det gagner både ansatte, bedriften og miljøet!

 

Related Articles